Wednesday, October 7, 2009

Coconuts From Congoville - Ihanaa Elämää


Where's Danny, there's Johnny - at least when it comes to covering 60's & 70's pop. Johnny recorded "Ihanaa elämää" (Wonderful life) in 1973 and it was one of the last big successes for him. The original song was called "Coconuts From Congoville", and it was a big Euro-continental hit for the group Soulful Dynamics. The group was founded in the mid-1960's as Dynamic Club in Liberia, Africa. In 1969 they moved to Hamburg Germany and recorded several Euro hits with the concept "funny pop songs from the black continent".

Here's the pair:

2 comments:

pyghost & co. said...

Liebdkindit ja Lipsukat jne loppuu aikanaam sitä mukaa kun tuon ajan Scandia-hyllystä on muusta vinyylihyllystä läpikäyty - mnia valintoja olen ihmetellyt hieman ja varsinkin tulee mieleen laittaa niitä mitä vinyyllihyllystä löytyy,

Coconuts from Congoville oli poikkeus ,koska alkuperäistä olen kauan hakenut- toki sen jokainen tietää mistä niittä löytää ihan laillisesti nykyään.

Itse näkisin näinkin kivaan palstaa tehdä toisten samanhenkisten kanssa yhtälailla hurahtaneiden friikkien kanssa, jotta se pysyisi vaihtelevana ja tarjoaisi sopivassa suhteessa harvinaisuuksia ja muita vaikkapa eri vuoropäivin eri teemalla- ei mitään frederik-viikkoja ja itseltään selviä juttuja väärin detaljein.
Eli tarjoan kimppaan yhdessä miettimään teemejä ja tulevia

Itsellehän on satoja tuhansia biisejä takastaskussa, joten voisin vuosia pitää
vastaavanalaisia blogeja aika pitkään, mutta miksi hyvää ja loistavasti startannut konseptiota muuttamaan.

Yhteentyöstyötä tekemisin mielelläni- noita erilaiia Ghost-kanaviahan meilläkin on monia

Ja yksi tietää sitä ja toinen tätä.

Hatusta voisin vetää 17 vuotta cover-juttuja keränneenä, että semmoinen 28.000 löytyy nyt.

otahan Tuubissa viestiä

DM said...

Enpä kutsuisi itseäni 'hurahtaneeksi friikiksi". Siis mitä näihin käännöskappaleisiin tulee. Minusta on vain mielenkiintoista tutkia kappaleiden taustoja. Siltä pohjalta, että "oho, tämäkin on tehty suomeksi" ja "enpä ole koskaan kuullut tätä alkuperäisenä".

Minulla on tietty varasto näitä mp3:ina ja se riittää noin vuoden tarpeisiin. Ja pitemmälle tätä ei kannata jatkaakaan. Leipääntyvät sekä tekijä että lukijat. Ja mp3 -bloggaajan blogilla on aina epävarma tulevaisuus. Voi olla että huomenna blogi on 'blokattu'.

Näistä syistä en ole halukas laajentamaan toimituskuntaa. Olen kyllä erittäin kiitollinen, jos näitten kommenttien kautta 'toiset samanhenkiset' tuovat lisätietoja ja korjaavat virheitä.

Joten kiitos tarjouksestasi, mutta - ei kiitos.