Thursday, May 7, 2009

Ciao Bambino, Sorry - Näin on käynyt sorry


Anneli Sari (b. Anneli Lundberg) recorded "Näin on käynyt sorry" (So it goes, sorry) in 1978 on her album "Luonnonlapsi" (Nature Child). It was not released as a single, which is a pity, becouse it would have been potential hit for Anneli. Her recording career began in 1964 when she covered the Italian Eurovision winner 'Non ho l'eta" gaining substantial success. In later years she has recorded less of schlagers and pop and more of chansons and romany music. She's also performed in various stage acts and concerts. The original song was called "Il lupo e l'angello" (Wolf and angel) and it was written by our old friend Toto Cutugno. I don't know if Toto ever recorded this himself, but the hit version was made by French legend Mireille Mathieu as "Ciao Bambino, Sorry". This was most probably the version that Anneli covered.

Updated on 12.05.2010: added Kai Hyttinen's version.

Here's the triplet:

6 comments:

Anonymous said...

Mitä kuuluu vanha Isäntä -yhtyeen biisille 60-luvun kauan soiva blues -projektille? Saako sitä mistään hamuttua? Jos et saa, minulla on yksi ehdotus: Lähetä musiikkitoivomus ohjelmaan "Toiveiden yö", jossa keskiviikon ja torstain välisenä yönä kahden tunnin ajan kello 00.05 - 02.00 toteutetaan kuuntelijoiden toiveita. Sieltä sen ainakin saa, onhan kyse Yleisradion äänilevystöstä. Siellä on musiikkia joka lähtöön. Minä muuten kerran lähetin sinne toiveen em. kappaleesta, mutta siinä kävi niin että unohdin painaa äänen käsittely-ohjelman REC-painiketta toistamiseen. Arvaa että ottiko silloin päähän? Ottaa vieläkin. Yritä sinä vuorostasi ensi viikolla. Se kappale merkitsee minulle erittäin paljon monellakin eri tavalla ja siksi haluan saada sen itselleni. Samasta kappaleesta on olemassa myös alkuperäinen versio Al Stewartin laulamana nimellä: Post World War Two Blues. Kiitos sinulle hienosta blogistasi, josta löytyy mielenkiintoista musiikkia paljon omasta nuoruudestani.

Anonymous said...

Hyvillä perusteluilla saa toiveen menemään läpi kertalaakista. Ei se ole pakollista, mutta edes auttaa musiikkitoiveen toteutumista absoluuttisesti.

DM said...

Projekti on täsmälleen puolivälissä. sain juuri käsiini Al Stewartin alkuperäisen. Vanhan Isännän versiota pitää vissiin kinuta kuvaamallasi tavalla jos ei muu auta.

Sen sijaan aikaisemmin kadoksissa ollut "Many The Memories" eli Joukon ja Kostin 'Parhaimmat muistot" on nyt löytynyt ja tullaan esittelemään lähiaikoina.

jamina said...

Toto has not recorded it himself.
Won't you kindly e-mail me the Anneli's version in mp3? I am looking for covers of Toto's songs in all the languages.

DM said...

Dear Jamina, where should I e-mail it to? As a bonus I can also deliver another Finnish version of the same song done by Kai Hyttinen.

jamina said...

Thank you very much. My e-mail is jamina@mail.ru.